İSTANBUL FATİH İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Dönem Sonu Mesajı

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Dönem Sonu Mesajı

Değerli Öğretmenlerim, Sevgili Öğrencilerimiz, Kıymetli Velilerimiz,

2021-2022 eğitim öğretim yılının 1. dönemini başarılı bir şekilde ve sağlıkla tamamladık.  Okullarımızın tam açılması ile birlikte Bakanlığımızın yayınladığı Salgın Tedbirleri'ni uygulamaya koyan ve okullarımızda geleceğimizin teminatı çocuklarımız için hijyenik ortamlar sunan okul idarecilerim ile öğretmenlerime bu konuya olan hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Eylül ayında okullarımızın açılmasıyla birlikte korona virüs salgın sürecine bağlı olarak ortaya çıkan öğrenme kayıplarının giderilmesi ve akademik başarının arttırılması için okullarımızda Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımız açılmış ve öğrencilerimiz bu kurslardan faydalanmışlardır. Destekleme ve Yetiştirme Kurslarında görev alarak üstün gayretlerle çalışan öğretmenlerime ayrıca teşekkür ediyorum.

Kıymetli velilerimiz hiç şüpheniz olmasın ki çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde sizlerin desteği ile hazırlıyoruz, onların sosyal, kültürel ve akademik gelişimlerinin eksiksiz tamamlanabilmesi için elimizden geleni yapma gayreti içindeyiz.

Bu zorlu süreçte birinci dönemi tamamlayan öğrencilerimizi gönülden kutluyor, ara tatilde salgın tedbirlerini elden bırakmadan bol bol dinlenerek ikinci döneme hazır gelmelerini temenni ediyorum.

Değerli öğretmenlerime ve sevgili öğrencilerime iyi tatiller diliyorum.

 

 

 

                                                                                                                                                                                                  Mucip KINA

                                                           İlçe Milli Eğitim Müdürü

Fatih Hükümet Konağı Karagümrük Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı No66 B/Blok Kat 2/3 Fatih/İSTANBUL - 0 212 635 08 11

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.