İSTANBUL FATİH İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni Topkapılı Mehmet Bey İlkokulu'nda Yapıldı

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Açılış töreni, ilçemiz  Topkapılı Mehmet Bey İlkokulu'nda  yapılan bir törenle gerçekleştirildi.
2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni  Topkapılı Mehmet Bey İlkokulu'nda Yapıldı

Fatih Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ortaklığı ile yapılan Topkapılı Mehmet Bey İlkokulu, yeni öğretim yılının ilk gününde açıldı. Okulun açılışına Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mucip Kına, Fatih Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Hasan Durhat, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Törende konuşan Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mucip Kına, Fatih ilçesinin eğitim alanındaki başarısına dikkat çekti. Yeni dönemde de bu başarıyı sürdüreceklerini söyleyen Kına, "Biz Fatih ilçesi olarak 62 bin öğrenci, 3 bin 500'e yakın personel olarak eğitim ve öğretimin kesintisiz, sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Geçen yılı İstanbul'umuzun eğitim lokomotifi olma özelliğimizi koruyarak tamamladık. İnşallah bu seneyi de bu duygularla açıyoruz. Yine bu sene İstanbul'un eğitim lokomotifi olacağız" dedi.

Fatih Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Durhat da törende bir konuşma yaptı. 2019-2020 eğitim ve öğretim döneminin, öğretmenlere, öğrencilere ve velilere hayırlı olmasını dileyen Durhat, "Fatih Belediyesi olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da birinci sınıf öğrencilerimize çanta hediye edeceğiz" dedi.


Konuşmaların ardından dördüncü sınıf öğrencileri şiirler okudu. Bazı dördüncü sınıf öğrencileri de okula yeni başlayan birinci sınıf öğrencilerine çiçek takdim etti. Açılış töreninde daha sonra öğrencilerin halk oyunu ve müzik gösterisi sergilendi. Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürümüz  Mucip Kına ve Fatih Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Durhat birlikte okulun ilk zilini çalarak eğitim dönemini başlatmış oldu.


Törenin ardından birinci sınıfları ziyaret eden protokol üyeleri, öğrencilere hediye çantalarını verdi. Fatih Belediyesi tüm ilçe genelinde eğitim gören birinci sınıf öğrencilerine çanta hediye etti.

09-09-201909-09-201909-09-201909-09-2019

 

 

 

 

 

 

Fatih Hükümet Konağı Karagümrük Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı No66 B/Blok Kat 2/3 Fatih/İSTANBUL - 0 212 635 08 11

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.